The White Company

Bringing The White Company brand home

Household partners with The White Company on retail experience design across the UK, Ireland and its expansion into the New York flagship.

Functional workplace that echoes the calm and simple beauty of the brand

The White Company relocated its headquarters into the BBC Television Centre building in White City London and asked Household to bring The White Company brand to life in its new home. We created a tactile brand experience designed to resonate as much with employees as it does with customers in-store.

We amplified The White Company’s values by creating moments to celebrate the brand and the people behind it. We designed a workspace that echoed the calm and simple beauty of the brand in a functional manner through palette, materiality and intuitive interactions – this is echoed in every corner of the new office space, from reception to boardroom.

Spaces for quiet time can be found in The Library while team collaboration areas with working ‘windows’ create a space for trial and development. The Kitchen is designed to flex from everyday use to company events, accommodating informal meetings and away-from desk working.

Celebratory moments amplify The White Company’s values

Results

Winner of Best International, UK and London Office Interior Awards

International Property Awards 2018